Tīrība – viena no galvenajām veiksmes atslēgām restorānos, kafejnīcās vai citās sabiedriskās ēdināšanas iestādēs.

Klientu un darbinieku veselība ir atkarīga no ēdināšanas iestādes tīrības, tādēļ tajās nepārtraukti tiek veiktas dažādas pārbaudes.

Ēdiena pagatavošanas laikā, virtuves ventilācijas šahtās mēdz sakrāties tauki un putekļi, kas nogulsnējas uz ventilācijas cauruļu sieniņām un var strauji aizdegties.

Tieši šī iemesla dēļ, 2016. g. 19. aprīļa Latvijas Ministru kabineta noteikumos ir noteikts, ka sabiedriskās ēdināšanas iestādēs ventilācijas attīrīšana jāveic ne retāk kā reizi gadā.

Ja Jūsu iestādē šāda problēma eksistē, sazinieties ar mums– mēs darbus paveiksim operatīvi un Jūsu klienti to pat nemanīs. Darbiniekiem nevajadzēs veikt ģenerāltīrīšanu, jo visas virtuves iekārtas un inventārs būs droši pasargāts no iespējamiem netīrumiem.

share this item
facebook googleplus linkedin rss twitter youtube